Apple iTunes 9 Apple прави ремикс на iTunes
Apple iTunes 9 Apple прави ремикс на iTunes

PCMagazine, Брой 2
Категория: Аудио , Софтуер , Приложен софтуер
Етикети: Apple iTunes 9 , музикален софтуер
PC MAGAZINE
18.2.2010

Apple  iTunes 9 Apple прави ремикс на iTunes

iTunes е предпочитан музикален софтуер от почти всеки притежател на iPod или iPhone. Той е най-често използван и за купуване на музика онлайн. Последната му актуализация iTunes 9 включва основно преработен магазин iTunes Store, така дългоочакваната синхронизация на библиотеки на много компютри, посложни препоръки Genius (Genius recommendations) и по-гъвкаво управление на приложения за потребителите на iPhone и iPod. Това е една солидна актуализация, която утвърждава статута си на „Избор на редакторите” на PC Magazine за музикален софтуер.

В сравнение с неговия предшественик iTunes 9 още от първото стартиране прави впечатление, че е съвсем различен. Една от най-очевидните нови възможности е появяващият се начален екран, в който има няколко видеоклипа, илюстриращи как работи приложението. Но най-значителните подобрения на iTunes 9 не се виждат от пръв поглед. Едно от най-хубавите е Home Sharing – дългоочакваният инструмент за координиране процеса на синхронизация на няколко компютъра. С него можете да синхронизирате всичко – музика, филми, телевизионни предавания, аудиокниги и приложения. Единственият му недостатък е, че автоматичната синхронизация на всичко на много системи работи само на новозакупени инсталации на iTunes.

Друга чудесна нова възможност е Genius Mixes, която създава миниатюрни радиостанции, използвайки записите във вашата библиотека. Но най-впечатляващите подобрения са в iTunes Store, който е с напълно преработен основен изглед и вече предлага опростен процес на предварителен преглед и закупуване на записи. Но все още няма опция за абонамент за неограничено слушане, нито пък има лесен начин за управление на записани видеоклипове. Независимо от това екосистемата iTunes на Apple си остава най-сложната и добре интегрирана за организация и управление на вашите медии. – Джейми Лендино


Съдържание: