TherMax Eclipse II Тихо, мощно, ефективно и красиво решение за охлаждането на процесора от Spire
TherMax Eclipse II Тихо, мощно, ефективно и красиво решение за охлаждането на процесора от Spire

PCMagazine, Брой 3
Категория: Хардуер , Процесори , Чипсети и процесори
Етикети: процесорни охладители , Spire , TherMax Eclipse
Saga Technology
2.3.2010

TherMax Eclipse II  Тихо, мощно, ефективно и красиво решение за охлаждането на процесора от Spire

Процесорните охладители на Spire се славят със своето качество, тишина на работа, надеждност и ефективност, като се нареждат в челната петорка на най-популярните марки охладители, които биха ви препоръчали специалистите. Те са еднакво предпочитани от ентусиастите овърклокъри, търсещи възможно най-добрата производителност на своите системи, така и от потребители, които желаят компютъра им да бъде тих и надежден.

Наскоро Spire представи най-новият си модел процесорен охладител TherMax Eclipse II, който е универсален и е съвместим платформите на Intel 1156/1366/775, както и AMD AM3/AM2/940/939, като е подходящ за вграждане в ATX кутии. Охладителят не само, че изглежда много добре и е достоен да застане на най-илюминираното място в кутията ви, но също така е истински “звяр” – ефективно охлажда най-горещите 130 и 150 ватови процесори на Intel и AMD.

 

TherMax Eclipse II е оборудван с пет осеммилиметрови изцяло медни Direct Touch U-образни топлопроводи, пълни с пресован метален прах, комбинирани с радиатор направен от черен цинк за спиращ дъха дизайн. Със сигурност ще обожавате да го наблюдавате в своята кутия, така както собствениците на Ферари обожават да се наслаждават на гледката на двигателя, за което е предвиден специален прозорец в задната част на автомобила.

 

Охладителя на Spire се гордее с още една интересна функция – с него имате възможност да включите и втори 120 милиметров вентилатор! Така може да повишите още повече и без това добрата ефективност на охладителя, така че да осигури стабилност на овърклокнатата ви до максимум система, дори и в най-горещият летен ден. За тази цел дори няма да е нужно да търсите нов вентилатор, тъй като в комплекта са включени два висококачествени вентилатора с дълъг живот и тиха работа, достигаща до максимум 29.0 децибела. Допълнително, тихата работа на кулера се осигурява и от специалните гумени Anti-Vibe държачи за вентилаторите.

Не на последно място, този универсален охладител идва на добра цена – 82 лв с ДДС, както и петгодишна гаранция. Бидейки универсален охладител, дългият гаранционен период придобива много по-голям смисъл от гаранцията на други свои конкуренти, които са подходящи само за определен процесорен цокъл. Продуктите на Spire може да намерите при дистрибутора на производителя в България, фирма Вали Компютърс, както и нейните партньори.


Съдържание: