Най-добрите блогове на 2010 година
Най-добрите блогове на 2010 година

PCMagazine, Брой 1
Категория: Интернет , Интернет достъп , Уебдизайн , уеб
Етикети: Интернет , блог , онлайн четива
PC MAGAZINE
19.1.2011

Най-добрите  блогове на 2010 година

Няма спор, че ние прекарваме много време във връзка с интернет. И то най-вече за работа – например в четене на блогове. Този тип „из- следвания“ ни помагат да съставим ежегодния списък на любимите ни блогове. Някои са ви познати, други са съвършено нови. Но общо- то между тях е, че редовно публикуват интересни материали (или снимки и видеоклипове) за ваша информация и забавление. Тук ще ви запознаем с първата десятка от петдесетте блога, които ни харесват най-много.

1. 1000 Awesome Things

Във Вселената има хиляда изумителни неща и този сайт редовно е на първо място сред тях.

2. All Facebook

Блогът за Facebook, поддържан от MediaBistro, е отличен източник за всякакви новини и комен- тари във връзка с тази социална мрежа – добри, лоши и странни.

3. Apartment Therapy

Този сайт за мода и домашно обзавеждане е предпочитан от хората, които обитават апартамен- ти в многоетажни сгради. В него може да намери полезни съвети всеки, който живее в относително малко жилище.

4. Autoblog

Този блог на AOL третира всички аспекти на автомобилите. Той разполага с много журналисти нашите любими всекидневни онлайн четивакоито пишат статии.

5. Awful Announcing

Очевидно спортът е легнал на сърцето на слабо компетентните автори на реклами, както личи от видеоклиповете в този блог.

6. Awful Library Books

Докато Google Books работи здраво, за да на- прави всяка книга достъпна онлайн, Awful Library Books показва книгите, които са направо отвра- тителни.

7.The Awl

Бивши редактори от сайта Gawker основаха този смешен блог, съдържащ клюкарски новини и поп- култура. Впрочем той е доста търсен.

8. Bleeding Cool

Ако смятате, че баровците си нямат собствен блог за клюки, жестоко грешите.

9. A Blog about History

Любителите на историята вероятно ще харесат този блог, пълен със статии и връзки към други уеб ресурси на историческа тематика от цял свят.

10. Boing Boing

Този много популярен блог на тема високи технологии и култура покрива всичко, което може да ви е интересно – от филмите от серията „Завръщане в бъдещето“ до снимки на роботи. – Ерик Грифит


Съдържание: