Невероятно качество на изображение и звук Bose VideoWave Entertainment System
Невероятно качество на изображение и звук Bose VideoWave Entertainment System

PCMagazine, Брой 4
Категория: Технологии , Електроника
Етикети: електроника , потребителска електроника , LCD телевизор
PC MAGAZINE
18.4.2011

Невероятно качество на изображение и звук Bose VideoWave Entertainment System

В лицето на своята VideoWave Entertainment System, Bose предлага 46-инчов LCD телевизор с висока разделителна способност, с феноменален многоканален звук. Трябва да имате доста дебел джоб, за да си позволите да притежавате този красавец, но ще можете да сте сигурни, че няма да ви се наложи да дадете дори и стотинка за аудио-система за домашно кино.

Сложната система за възпроизвеждане на звук на Video Wave се състои от 6 басови високоговорителя, 10 високоговорителя за ниски честоти, система “Wave Tunnel” и специализирано устройство за обработка на сигнала. Конзолата притежава обичайните опции за връзка, в това число три набора A/V изводи; четири HDMI порта; една порт за поставяне на iPod; и два USB порта. Липсват обаче портове за мрежова връзка Ethernet и Wi-Fi Ethernet. Няма и тунер, което означава, че ще ви се наложи да използвате външен кабелен или сателитен тунер.

Системата от вътрешни високоговорители на Bose използва габаритите и формата на помещението, за да разшири стерео-образа на източника на звука. Няма съраунд-озвучаване, но вашето ухо ще бъде „излъгано”, че има такъв. Ако отляво на вас идва влак и с трясък преминава надясно, стоейки във всекидневната си, ще усетите пълна звукова илюзия за движението му. Този ефект е доста вълнуващ.

В допълнение към впечатляващата озвучителна система, VideoWave предлага невероятно качество на изображението.

Bose VideoWave Entertainment System

Цена 5 349 USD

Предимства: Великолепно качество на възпроизвеждания звук. Кристално рязка и ясна картина при възпроизвеждане на видео с висока и ниска разделителна способност. Много тъмни черни цветове. Новаторско дистанционно управление и удобен потребителски интерфейс.

Недостатъци: Скъп. Обемист корпус. Няма мрежова Ethernet връзка. Тяма телевизионен тунер. При проведените тестове той постигна много добри нива на черния цвят, ярки цветове на тъмен фон и отлични детайли на сенчестите места.

В лицето на Bose VideoWave Entertainment System вие получавате отлична картина, интелигентно разработен потребителски интерфейс и съраунд-звук, постигнат без нито една външна тонколона. Ако не се вълнувате от високата цена на тази система, няма какво да се колебаете. – Джон Дилейни и Тим Гидиън


Съдържание: