LG Infinia 47LW5600: Един от най-изгодните 3D HD телевизори
LG Infinia 47LW5600: Един от най-изгодните 3D HD телевизори

PCMagazine, Брой 9
Категория: Електроника
Етикети: LG , телевизор , HDTV , HD (High Definition) , HDMI , LG INFINIA
Джон Дилейни
3.10.2011

LG Infinia 47LW5600: Един от най-изгодните 3D HD телевизори

Доскоро двата основни аргумента срещу триизмерните телевизори с висока разделителна способност бяха високите им цени и неудобните (и също доста скъпи) очила за триизмерно виждане. LG Infinia 47LW5600 решава тези два проблема доста успешно, като освен това предлага отлично качество на цветовете, ниска консумация на електроенергия и солиден комплект от възможности. 47-инчовият екран със задна подсветка със светодиоди е монтиран в елегантно шаси, дебело 3.05 см. Четирите му HDMI порта и двата USB порта се намират отляво на корпуса и са леснодостъпни.

Освен това има два комплекта A/V портове за компонентно видео, портове за съставно видео и съединител за дистанционно управление, както и един RS-232 порт, всичките разположени на задния панел на телевизора. 47LW5600 работи с пасивна 3D технология, която осигурява невероятно качествено триизмерно изображение. Телевизорът използва леки, евтини очила, които могат да се носят с часове, без да предизвикат неудобство. Аз бях изумен от наситеността на цветовете и кристално чистата и ярка картина. 47LW5600 получи и отличието GreenTech, тъй като консумира едва 95 вата електроенергия по време на моите тестове, работейки в режим Cinema. LG 47LW5600 е отличен, завършен триизмерен телевизор, който предлага двуизмерна и триизмерна картина с отлично качество.

За разлика от повечето други триизмерни телевизори с висока разделителна способност, той се доставя с очила, достатъчни за четиричленно семейство. Освен това той има кабелна и безжична връзка с локална мрежа, отлично дистанционно управление Magic Motion, отличен комплект от уебприложения, енергийно ефективен екран със задна подсветка със светодиоди. Цената му е едва 1700 USD, но той е един от най-добрите телевизори с висока разделителна способност. Затова той заслужено спечели нашата награда „Избор на редакторите“ за триизмерни телевизори. – Джон Дилейни

LG Infinia 47LW5600
Цена: 1699 USD
Оценка: 4.5 от 5

Предимства: Умерена цена. Много тъмни черни цветове. Отлично качество на двуизмерната и триизмерната картина. Продава се с две дистанционни управления, като едното наподобява екранна мишка.

Недостатъци: Известно преплитане на сигналите (crosstalk) в триизмерен режим. Уебприложенията на LG имат нужда от преработка.


Съдържание: