Gigabyte GB-BXi5G-760 – миниатюрно геймърско PC Ето един перфектен подарък за вас или ваш близък
Gigabyte GB-BXi5G-760 – миниатюрно геймърско PC Ето един перфектен подарък за вас или ваш близък

PCMagazine, Брой 1
Категория: Хардуер , Компютърни системи
Етикети: Gigabyte , геймърска система
PC MAGAZINE
18.12.2014

Gigabyte GB-BXi5G-760 – миниатюрно геймърско PC Ето един перфектен подарък за вас или ваш близък

Това е миниатюрното геймърско PC на Gigabyte, което носи името Gigabyte BRIX Gaming, възприемащо знаковата философия за компактен дизайн на серията Gigabyte BRIX. Тази „тухличка“ в буквален превод съдържа в себе си най-модерните технологии - високопроизводителен процесор Intel Core i5 и графичен чип Nvidia GeForce GTX 760, като комбинацията от двете е много подходяща за приложения с интензивно използване на CPU като обработка на снимки и редактиране на видео. Превъзходната графична производителност на BRIX Gaming означава, че той върши чудесна работа и при 3D игрите.

Геймърската тухличка е налична в черно и зелено и може да се избере между процесорите Intel Core i5 4200H или Intel Core i7, като това е PC комплект от тип „Направи си сам“, като се доставя с предварително инсталиран Wi-Fi модул Mini PCIe, захранващ адаптер и кабел. BRIX Gaming дава на потребителите гъвкавостта да изберат самостоятелно интегрираната система за съхранение и размера на системната памет чрез наличните два слота SO-DIMM DDR3L и поддръжката едновременно на mSATA SSD и на стандартните 2,5-инчови SSD дискове. Това означава, че на вас ви остава само да изберете вид твърд диск или SSD устройство и да го поставите в шейната предвидена за него.

Комплектуван със скоба VESA, BRIX Gaming може лесно да бъде закачен зад монитор или HDTV телевизор, дискретно скривайки се зад тях. По този начин получавате просто и елегантно решение да превърнете всеки дисплей и телевизор, съвместим с VESA, в пълнофункционален компютър или дисплей за публично излъчване. BRIX Gaminx разполага с един порт Mini DisplayPort, както и два HDMI порта, като поддържа до три едновременно свързани дисплея, както и най-новите 4K дисплеи. Не можем да не споменем перфектните мрежови възможности на това устройство. Поддържат се 4 порта USB 3.0 (2 отпред + 2 на задния панел), предлагащи подобрена свързаност на периферни устройства, системи за съхранение и др. Освен наличния порт Gigabit Ethernet комплектът GIGABYTE BRIX Gaming предоставя и модул Mini PCIe, осигуряващ IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi и най-новата технология Bluetooth 4.0, чрез която се свързват харчещи много малко енергия Bluetooth устройства и периферия, а освен това потребителите лесно могат да свържат своите мобилни устройства.


Съдържание: