Малко лазерно многофункционално устройство с големи възможности
Малко лазерно многофункционално устройство с големи възможности

PCMagazine, Брой 8
Категория: Хардуер , Принтери
Етикети: HP , многофункционални устройства
PC MAGAZINE
11.8.2008

Малко лазерно многофункционално устройство с големи възможности

HP Color LaserJet CM1312nfi MFP
Цена 499.99 USD
ПРЕДИМСТВА: Малки размери. Високо качество на печат. Може да изпълнява функциите на самостоятелен факс и копирна машина. Скани- ра документи и ги изпраща по мрежата.
НЕДОСТАТЪЦИ: Малък капацитет на подаващата касета за хартия. Сравнително бавен за цветен лазерен принтер.
Повече на тази тема – на адрес www.go.pcmag.com/cm1312nfi

Ако търсите да закупите цветен лазерен многофункционален принтер за вашия домашен офис или за малката ви компания, вероятно очаквате да направите известни компромиси по отношение на възможностите и производителността му, за да постигнете умерена цена. HP Color LaserJet CM1312nfi MFP си има всичко, и то на цена, която би оправдала капиталовложенията. Това многофункционално устройство не е съвършено, но при тестовете ни впечатли достатъчно, за да ни накара да му присъдим нашата награда „Избор на редакторите“.

HP Color LaserJet CM1312nfi MFP притежава възомжности на самостоятелен факсапарат и цветна копирна машина. То може да сканира във факс от всеки персонален компютър, свързан с мрежата. Неговото автоматично листоподаващо устройство побира 50 листа. То може да управлява документи с много страници и да сканира такива във формат A4. Принтерът му може да се похвали с богат набор от възможности, в това число порт за мрежова връзка и за карти с памет.

В качеството си на лазерно устройство HP Color LaserJet CM1312nfi MFP е сравнително бавно. То отпечатва по 12 страници в минута при едноцветен и 8 страници в минута при цветен печат. За сметка на това качеството му на печат е великолепно. Качеството на текста е може би най-доброто, което може да се постигне днес. Графиката и снимките са достатъчно добри, за да могат да се използват в бизнеса.

HP Color LaserJet CM1312nfi MFP изостава единствено при управлението на хартията. Подаващата му касета е с ограничен капацитет от 150 листа, като няма опция за ъпгрейд. Все пак това цветно лазерно многофункционално устройство предлага много повече, съпоставено с цената му, в сравнение с конкурентите си. – М. Дейвид Стоун

 


Съдържание: