NEC MULTISYNC 24 90WUXI2
NEC MULTISYNC 24 90WUXI2

PCMagazine, Брой 6
Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Етикети: монитор , NEC
PC MAGAZINE
3.6.2009

NEC MULTISYNC 24 90WUXI2

Както споменахме по-горе, моделите от серията Gigabyte M1022 имат възможността за използване под формата на десктоп системи. В случай че решите да използвате системата по този начин определено ще имате нужда от монитор за нея и тук е моментът, в който Vali Computers и NEC имат едно доста изкусително предложение за вас. Става дума за LCD монитора NEC MultiSync 2490WUXi2, представляващ дисплей с IPS матрица с диагонал от 24 инча и нативна резолюция 1920х1200 пиксела.

Времената за реакция на този модел са доста впечатляващи – 8 ms за grey-to-grey и също 8 ms за black-towhite преходите. Съотношението на контраста е 1000:1, като светимостта на дисплея се оценява на около 320 cd/кв.м. Моделът разполага с общо три конектора за връзка с компютър – DVI-I; DVI-D и аналогов D-Sub порт. Консумацията на енергия е на изключително ниско ниво – при използване на специалния екорежим мониторът успява да понижи консумацията си до 38 W. При пълноценното му използване консумираната енергия е едва 75 W, а в режим StandBy тя е 1 W.

Сред другите „екстри“, с които разполага този модел на NEC, е възможността за обръщане на дисплея под ъгъл от 90 градуса (портретен режим), Advanced NTAA (Non- Touch-Auto-Adjustment), AmbiBright, Auto Black Level и др. В случай че се интересувате от възможностите на MultiSync 2490WUXi2, можете да намерите пълните му характеристики на сайта на NEC или като се обърнете към фирма Vali Computers за повече информация.


Съдържание: