Сага Текнолъджи

Сага Текнолъджи ЕООД е основана през 1993 г. и е водещ издател на периодика в областта на новите технологии, науката и Интернет в България. Съдържанието на нейните издания е базирано на реномирани световни източници и е в подкрепа на технологичния преход на българското общество към развита икономика. Всяко от изданията се ползва с доверието на читателите си, добре известно е и има водеща позиция в своя пазарен сегмент.

Сага Текнолъджи издава световния лидер в областта на ИТ списанията - PC Magazine, в България от 1994 г. и корпоративния вестник itFORUM, наследник на PC Week и eWeek BG. От началото на 2006 г. на българския пазар е и Information Security Bulgaria, по лиценз на TechTarget.

Основната цел, която си поставя Сага Текнолъджи, е създаването на висококачествено съдържание, съобразено с нуждите на съответната читателска аудитория и с най-високите морални принципи в световната практика. Създаденото доверие и уважение към медиите ги превръща в предпочитано място за реклама на водещи фирми от различни области.

Анна Бакалова
Изпълнителен директор
Тервел Няголов
Главен Редактор PC Magazine Bulgaria
Добрил Доков
Редактор рубрика хардуер PC Magazine Bulgaria
Ваньо Кръстев
Главен Редактор ITForum
Мая Петрова-Няголова
Абонамент и разпространение PC Magazine Bulgaria и IT Forum
Искра Гологанова
реклама PC Magazine Bulgaria и IT Forum
Адрес на редакцията:
бул. В.Левски 3, София 1000
тел: (+359 2) 980 1446
факс: (+359 2) 981 1924