ТЕХНОПОЛИС

Категория: Интернет
събота, 10 Март 2001 0:00ч

На 30.11.2001 г. бе открит първият специализиран хипермаркет за техника за региона на Югоизточна Европа - ТЕХНОПОЛИС.
Собственици на новата търговска сграда са немската компания „Линднер Груп“ и българската фирма „Видеолукс“.
Технополис е най-големият магазин за техника от типа хипермаркет в България и Югоизточна Европа. Обектът е първа стъпка от изпълнението на плана за изграждане на мултифункционален Бизнес Парк София в района на Младост 4, до Околовръстния път.
Инвеститор на проекта е немският холдинг „Линднер Груп“, известен с изградените от него пленарна зала на Райхстага, сградата на Дойче Банк във Франкфурт и Сони центъра в Берлин.
Хипермаркетът е част от немска инвестиция с общ размер 200 млн. ДМ - колкото ще струва изграждането на Бизнес Парк София.
Очаква се окончателното завършване на обекта да превърне инвеститорите му в претенденти за приза Инвеститор на годината.
Технополис ще предлага над
25 000 артикула от областта на черната и едрата и дребна бяла техника, сателитни приемници, климатици, автомобилни аудиосистеми, компютри и софтуер, телефони, радиотелефони и мобилни крайни устройства, фотоапарати и аксeсоари, осветителни тела, на търговска площ от 4200 кв. м. Общата площ на хипермаркета е 11 200 кв. м и включва търговската зала, складовите помещения, паркинг с капацитет 200 места, административна част с офиси за 50 работни места, както и две помещения, в които ще има клон на Обединена българска банка и ресторант за бързо хранене.
Хипермаркетът предлага уникални услуги, като демонстрация на автомобилни аудиосистеми в последен модел „Мерцедес“, демонстрационно студио за Hi-Fi и домашно кино, кът за демонстрационно заснемане с камери. За улеснение на клиентите Технополис предстои да пусне специална маршрутна линия Технополис Експрес с маршрут Нова Деница - Технополис. Хипермаркетът предлага и традиционните услуги, като безплатна доставка за София, продажба на лизинг с изгодни лихвени проценти, сервизен център за гаранционно и извънгаранционно обслужване, монтажен център за автомобилни аудиосистеми, продажба на SIM карти на Глобал Нет, възможности за покупка с дебитни и кредитни карти и използване на банкомат.
Основната пазарна философия на ТЕХНОПОЛИС се изразява с четири думи, а именно: „Максимален избор - ниски цени“.
Хипермаркетът ще организира месечни промоции на над 40 вида стоки. Информация за тези продажби ще достига до домовете на столичани чрез разпространение на специални брошури с марката ТЕХНОПОЛИС.
Хит в коледната брошура е най-евтиният телевизор, който може да се намери в момента на пазара, на цена 233,9 лв. с ДДС.
Магазинът отвори врати за работа с клиенти на 1.12.2001 г. и ще продължи да работи без прекъсване с приемно време от 9 - 21 ч. за делничните дни, от 9 до 20 часа в събота и от 9 до 17 часа - в неделния ден.
За доброто обслужване на бъдещите клиенти ще се грижи персонал с обща численост 100 души, 60 от които - специално обучени продавачи консултанти.
Етикети: софтуер , МОН , фотоапарат , телевизор , БАН , радио , телефон , Сони , София , Мерцедес , Технополис , автомобилни аудиосистеми , телефони , фотоапарати , кредитни карти , търг , проект , работа , България , ИТ , сервиз , ИРМ , чат , информация , аудио , глоба , аудиосистеми , банкомат , ЕМС , СНЕ , БИ , СКАТ

Четете още:Последни новини
Освен многото подобрения и ясна визия за развитие като услуга, ...
 
По непотвърдени данни компанията Huawei планира да анонсира нов таблетофон ...
 
Второто поколение смартфони от серията Zenfone на ASUS бе успешна ...
 
Днес милиони хора по света използват „облачните“ услуги като безплатно ...Най-четени