ТЕХНОПОЛИС

Категория: Интернет
събота, 10 Март 2001 0:00ч

На 30.11.2001 г. бе открит първият специализиран хипермаркет за техника за региона на Югоизточна Европа - ТЕХНОПОЛИС.
Собственици на новата търговска сграда са немската компания „Линднер Груп“ и българската фирма „Видеолукс“.
Технополис е най-големият магазин за техника от типа хипермаркет в България и Югоизточна Европа. Обектът е първа стъпка от изпълнението на плана за изграждане на мултифункционален Бизнес Парк София в района на Младост 4, до Околовръстния път.
Инвеститор на проекта е немският холдинг „Линднер Груп“, известен с изградените от него пленарна зала на Райхстага, сградата на Дойче Банк във Франкфурт и Сони центъра в Берлин.
Хипермаркетът е част от немска инвестиция с общ размер 200 млн. ДМ - колкото ще струва изграждането на Бизнес Парк София.
Очаква се окончателното завършване на обекта да превърне инвеститорите му в претенденти за приза Инвеститор на годината.
Технополис ще предлага над
25 000 артикула от областта на черната и едрата и дребна бяла техника, сателитни приемници, климатици, автомобилни аудиосистеми, компютри и софтуер, телефони, радиотелефони и мобилни крайни устройства, фотоапарати и аксeсоари, осветителни тела, на търговска площ от 4200 кв. м. Общата площ на хипермаркета е 11 200 кв. м и включва търговската зала, складовите помещения, паркинг с капацитет 200 места, административна част с офиси за 50 работни места, както и две помещения, в които ще има клон на Обединена българска банка и ресторант за бързо хранене.
Хипермаркетът предлага уникални услуги, като демонстрация на автомобилни аудиосистеми в последен модел „Мерцедес“, демонстрационно студио за Hi-Fi и домашно кино, кът за демонстрационно заснемане с камери. За улеснение на клиентите Технополис предстои да пусне специална маршрутна линия Технополис Експрес с маршрут Нова Деница - Технополис. Хипермаркетът предлага и традиционните услуги, като безплатна доставка за София, продажба на лизинг с изгодни лихвени проценти, сервизен център за гаранционно и извънгаранционно обслужване, монтажен център за автомобилни аудиосистеми, продажба на SIM карти на Глобал Нет, възможности за покупка с дебитни и кредитни карти и използване на банкомат.
Основната пазарна философия на ТЕХНОПОЛИС се изразява с четири думи, а именно: „Максимален избор - ниски цени“.
Хипермаркетът ще организира месечни промоции на над 40 вида стоки. Информация за тези продажби ще достига до домовете на столичани чрез разпространение на специални брошури с марката ТЕХНОПОЛИС.
Хит в коледната брошура е най-евтиният телевизор, който може да се намери в момента на пазара, на цена 233,9 лв. с ДДС.
Магазинът отвори врати за работа с клиенти на 1.12.2001 г. и ще продължи да работи без прекъсване с приемно време от 9 - 21 ч. за делничните дни, от 9 до 20 часа в събота и от 9 до 17 часа - в неделния ден.
За доброто обслужване на бъдещите клиенти ще се грижи персонал с обща численост 100 души, 60 от които - специално обучени продавачи консултанти.
Етикети: софтуер , МОН , фотоапарат , телевизор , БАН , радио , телефон , Сони , София , Мерцедес , Технополис , автомобилни аудиосистеми , телефони , фотоапарати , кредитни карти , търг , проект , работа , България , ИТ , сервиз , ИРМ , чат , информация , аудио , глоба , аудиосистеми , банкомат , ЕМС , СНЕ , БИ , СКАТ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени